Kerkdiensten afgelast t/m 5 april i.v.m. corona

Door de aanscherping van de landelijke maatregelen annuleren wij de kerkdiensten, vooralsnog tot en met 5 april.
Voor andere kerkelijke activiteiten zoeken we een alternatieve vorm; daarvan krijgt u nog bericht.

Gezien het advies tot sociale onthouding zijn wij van mening, dat het voor gemeenteleden en gastpredikanten verstandig is zoveel mogelijk in de thuisomgeving te blijven. Wij zenden geen leesdiensten uit, maar verwijzen graag naar de (landelijke) alternatieven op internet, radio en televisie. Denk bijvoorbeeld aan:
www.kerkdienstgemist.nl
www.kerkomroep.nl
https://beleefmee.nl/
https://www.grootnieuwsradio.nl

Normaal gesproken kunnen de kinderen de kindernevendienst of zondagsschool bezoeken. Daar volgen ze een programma van BijbelBasics. Dit programma wordt nu wekelijks doorgestuurd aan de ouders, zodat de geloofsopvoeding van onze kinderen hopelijk niet hoeft te lijden onder de maatregelen.

Voor de geplande (huis-)bezoeken geldt dat we ouderen en kwetsbare gemeenteleden niet bezoeken. Andere gemeenteleden worden zonder hun instemming eveneens niet bezocht.

U zult begrijpen dat de annulering van de kerkdiensten gevolgen heeft voor zowel de financiële situatie van de gemeente als de mogelijkheden voor diaconale ondersteuning door de gemeente.
Daarom attenderen wij u graag op (extra) giften voor onze kerk.
Meer informatie vindt u hier: https://www.cgkbreda.nl/over-ons/financieel-ondersteunen/
Ook de GIVT-app kan natuurlijk worden gebruikt.

Graag benoemen we dat we ondanks de fysieke scheiding, ons door Christus met elkaar verbonden wetenLaten we elkaar in het gebed niet vergeten! 

Daarnaast hebben we gelukkig een keur aan technische hulpmiddelen om toch contact met elkaar te onderhouden. Dat bevelen we dan ook van harte aan.

Met hartelijke groet,
De kerkenraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *